ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τσαρλατάνους που δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία χαρακτήρισε τους χιλιάδες Τούρκους που κατέβηκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο του 15χρονου Μπερκίν που έχει πυροδοτήσει νέο κύκλο βίας και αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία o πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Οι αδελφοί μας θα σας απαντήσουν στην κάλπη» πρόσθεσε ενόψει των δημοτικών εκλογών στα τέλη του μήνα.
«Υποτίθεται ότι είναι δημοκράτες, ότι είναι υπέρ της ελευθερίας. Πρόκειται για τσαρλατάνους, δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία, δεν πιστεύουν στην κάλπη. Λένε, ας δημιουργήσουμε χάος και ίσως υπάρξει αποτέλεσμα, αλλά οι αδελφοί μου στην Άγκυρα και σε όλη την Τουρκία θα τους δώσουν την απαραίτητη απάντηση στις 30 Μαρτίου» υπογράμμισε ο τούρκος πρωθυπουργός.
Τέλος απέδωσε τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις σε ένα ευρύτερο σχέδιο του κινήματος Γκιουλέν που αποσκοπεί στην ανατροπή της κυβέρνησης του.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές που σημειώνουν ότι το τέλος του Ερντογάν πλησιάζει…






















































