ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ “χτύπησε” τη δυτική Ιαπωνία τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Ο σεισμός άφησε πίσω του τουλάχιστον 14 τραυματίες και περίπου 8.000 σπίτια χωρίς ρεύμα στη Χιροσίμα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ειδήσεων Kyodo News.
Ωστόσο, δεν υπήρξε προειδοποίηση για τσουνάμι και δεν εντοπίστηκαν ζημιές στον κοντινό σταθμό πυρηνικής ενέργειας στην Ικάτα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του σταθμού.
Η δόνηση σημειώθηκε την Παρασκευή στις 02:06 π.μ. (19:96 ώρα Ελλάδος) και είχε εστιακό βάθος 78 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.























































