Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη πρώην πρωθυπουργική γραμματέας με 24 κιλά κοκαΐνη

Συνελήφθη πρώην πρωθυπουργική γραμματέας με 24 κιλά κοκαΐνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πανέμορφη και συνάμα εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή, που είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια όλα τα μάτια να μην ξεκολλάνε από πάνω της στη σύνοδο των G20, στο πλευρό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η 31χρονη Φραντσέσα Γκαλιάρντι, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρώμης με 24 κιλά κοκαΐνης στη βαλίτσα της.

Στα χρόνια του Σίλβιο, το πρώην μοντέλο εργαζόταν ως γραμματέας στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά στους διαδρόμους ακουγόταν ότι ήταν μία από τις γνωστές καλεσμένες των… μπούνγκα – μπούνγκα πάρτι.

Η 31χρονη όταν εγκατέλειψε την πολιτική αγκαλιά του Μπερλουσκόνι πέρασε σε εκείνη της Ρενάτα Πολβερίνι, πρώην περιφερειάρχη στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, η οποία παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου που αφορά κατασπατάληση πόρων.

Το πρώην μοντέλο, που κρατείται από τις ιταλικές αρχές, είχε προκαλέσει σκάνδαλο όχι μόνο για την παρουσία της δίπλα στον Καβαλιέρε, αλλά και για το γεγονός ότι αμειβόταν με 45.000 ευρώ ετησίως από τη θέση της ως υπεύθυνης της Γενικής Γραμματείας του Λαού της Ελευθερίας (PDL) για την περιοχή του Λάτζιο.

1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έβαψε πράσινο το Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας

DW: «Μυστηριώδη» θανατηφόρα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης τουριστών στην Τουρκία

«Σαφάρι Θανάτου» στο Σαράγεβο: Πλούσιοι τουρίστες πλήρωναν έως και 100.000 ευρώ για να πυροβολούν αθώους πολίτες – Πριμ για τη δολοφονία παιδιών

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό πιέζει την Ιταλία να μας παραδώσει τις φρεγάτες έως το 2028

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr