ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πάνω από 1.500 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από το κύμα καύσωνα που πλήττει εδώ και μία εβδομάδα την Ινδία.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο καύσωνας αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 50 βαθμούς Κελσίου.
Η υψηλή θερμοκρασία έκανε ακόμα και την άσφαλτο από τον δρόμο στο Νέο Δελχί να λιώσει!
Το κύμα καύσωνα έχει πλήξει περισσότερο το νότιο τμήμα της χώρας και πολλά από τα θύματα είναι εργάτες, άστεγοι και ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να μείνουν σε κλιματιζόμενους χώρους.
Στο Νέο Δελχί η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι η θερμοκρασία θα συνεχίσει να κυμαίνεται γύρω στους 45 βαθμούς Κελσίου, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων που ζουν στην ύπαιθρο.























































