Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η εξαφάνιση του Boeing και οι 6 θεωρίες συνωμοσίας

Η εξαφάνιση του Boeing και οι 6 θεωρίες συνωμοσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τις 7 Μαρτίου ψάχνει όλος ο πλανήτης το Boeing 777 των Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Η παρατεινόμενη αδυναμία των υπευθύνων να προσδιορίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την πτήση MH730, άφησαν χώρο σε πολλούς αυτοσχέδιους ντετέκτιβ να αναπτύξουν θεωρίες συνωμοσίας.

Και ο κατάλογος ξεκινά:

1. Τη σειρά LOST τη θυμάστε;

Αρκετοί ήταν αυτοί που βρήκαν ομοιότητες της πτήσης ΜΗ730 με την πτήση 815 της Ocean Airlines από την τηλεοπτική σειρά LOST. Θεωρούν λοιπόν ότι η εξαφάνιση του αεροσκάφους είναι διαφημιστικό κόλπο διότι είναι στα σκαριά νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς.

2. Οι Βορειοκορεάτες έχουν καταλάβει το αεροσκάφος

Οι Σέρλοκ Χολμς του διαδικτύου λένε ότι το αεροπλάνο είχε αρκετά καύσιμα ώστε να φθάσει στη Βόρεια Κορέα, παραμένοντας εντός δικτύου κινητής τηλεφωνίας και οι Βορειοκορεάτες το προσγείωσαν στην Πιονγιάνγκ. Αυτή η θεωρία αναπτύχθηκε γιατί το καθεστώς της Πιονγιάνγκ είχε προχωρήσει σε αεροπειρατεία το 1969.

3. Εξωγήινοι απήγαγαν το Boeing 777

Ο χρήστης DAHBOO77 του YouTube, δημοσίευσε ένα βίντεο που προσπαθεί να “αποτυπώσει” τις τελευταίες στιγμές του αεροπλάνου πριν αυτό εξαφανιστεί. Στο βίντεο θα δείτε μια γρήγορη κίνηση του αεροσκάφους καθώς και άλλα περίεργα πράγματα κοντά στο χρόνο της εξαφάνισης του από τα ραντάρ.

Ωστόσο, τη θεωρία των εξωγήινων απαγωγέων υποστηρίζει και ο συγγραφέας Μάικ Άνταμς, που έγραψε στην ιστοσελίδα Natural News:

“Προφανώς υπάρχει μία άγνωστη, μυστηριώδης δύναμη που επεμβαίνει στον πλανήτη μας και μπορεί να “ρουφά” αεροπλάνα από τον ουρανό χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος.”

4. Φαντάσματα πήραν τα κινητά των επιβατών

Οι οικογένειες των επιβατών είχαν δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι είδαν τους συγγενείς τους (τους επιβάτης της πτήσης MH370) συνδεδεμένους στην κινεζική υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων QQ.

Άλλοι κάλεσαν τα κινητά των οικείων τους και άκουσαν τον ήχο της κλήσης, χωρίς ωστόσο να απαντήσει κανείς. Οι συνωμοσιολόγοι το βλέπουν ως ένα μεταφυσικό φαινόμενο και θεωρούν ότι τα φαντάσματα έχουν οικειοποιηθεί τα κινητά τηλέφωνα.

5. Μήπως καραδοκεί ασφαλιστική απάτη;

Ο Χαλίντ Αμπού Μπακέρ, που είναι αρχηγός της αστυνομίας της Μαλαισίας, σε μία από τις συνεντεύξεις Τύπου που έδωσε ανέφερε ότι το Σώμα μελετά το παρελθόν των επιβατών και των μελών του πληρώματος. Ο ίδιος πιστεύει πως ίσως κάποιος από τους επιβαίνοντες είχε αγοράσει μια ανεκτίμητη ασφάλεια ζωής και θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να κερδίσει η οικογένειά του τα χρήματα.

6. Tο έκαναν οι “Πεφωτισμένοι” (Illuminati)

Πολλοί διαδικτυακοί σχολιαστές πιστεύουν ότι οι Ιλλουμινάτοι ευθύνονται για την όποια τύχη του αεροσκάφους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σήμα «εξωγήινου σκάφους» που έπεσε στον ωκεανό είχε τελικά γήινη προέλευση

«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους

Πολεμικές ασκήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν – Σχέδια απάντησης στα στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ-Νότιας Κορέας

Η Βόρεια Κορέα παράγει και στέλνει τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών στον Πούτιν

Χειροπέδες σε 43χρονο που υποκινούσε βία κατά των ομοφυλόφιλων μέσω social media

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr