ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπάνε την απαγόρευση του Twitter στην Τουρκία, ούτε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ερντογάν δεν την εφαρμόζει

Σπάνε την απαγόρευση του Twitter στην Τουρκία, ούτε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ερντογάν δεν την εφαρμόζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ούτε ο ίδιος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Ερντογάν δεν “υπάκουσε” στην απόφαση να μπλοκάρει την πρόσβαση στο Twitter.

Ο Μπουλέντ Αρίντς χρησιμοποιώντας το Τwitter σήμερα Παρασκευή για να κοινοποιήσει το πρόγραμμα της ημέρας.

«Σήμερα θα είμαστε στη Μανίσα…» έγραψε.

Παρά τα μέτρα αποκλεισμού, η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του Twitter έδωσε οδηγίες για το ξεπέρασμα της απαγόρευσης μέσω του text service του δικτύου για τα κινητά και ήδη πολλοί χρήστες ξεπέρασαν την απαγόρευση χρησιμοποιώντας άλλους servers ή τα δίκτυα VPN.

Την ίδια ώρα, την κατακραυγή των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, και πλήθος σατιρικών γελοιογραφιών, προκαλεί η στάση της κυβέρνησης Ερντογάν.

“Μεγάλο πλήγμα στην ελευθερία: έκλεισε το Twitter”, είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας Zaman που πρόσκειται στην αδελφότητα του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Η Cumhuriyet καταγγέλλει την επιβολή λογοκρισίας που κατατάσσει την Τουρκία “Μαζί με χώρες όπως η Βόρεια Κορέα”.

“Ο Ερντογάν, παγιδευμένος από τις έρευνες για διαφθορά, επέλεξε για μία ακόμη φορά την απαγόρευση”, γράφει η Cumhuriyet.

erdogan-twitter

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν

Η Τουρκία προετοιμάζεται αθόρυβα για πόλεμο, με κύριο στόχο το Ισραήλ

Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ προς Ερντογάν (και Μπάρακ): «Σου είπα, Ερντογάν το 2018 και σου το λέω ξανά, ΔΕΝ θα πάρεις τα F-35»

Άποψη Jerusalem Post: Το «Τεστ Ι-Π*» της υποκρισίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr