ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δώδεκα αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίσθηκαν σε βομβιστική επίθεση κατά αστυνομικού λεωφορείου στην επαρχία Ιγκντιρ της ανατολικής Τουρκίας, ανακοίνωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός ανατινάχθηκε για τη διέλευση του αστυνομικού οχήματος στην περιοχή του Αραλικ, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και το Ιράν, σύμφωνα με τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας.
Η επίθεση σημειώνεται μετά την κλιμάκωση της σύγκρουσης ανάμεσα στην τουρκική κυβέρνηση και τους αντάρτες του PKK.
Τουρκικά αεροσκάφη έπληξαν τη νύκτα θέσεις του PKK στο βόρειο Ιράκ, δύο ημέρες μετά την ενέδρα κατά την οποία σκοτώθηκαν 16 Τούρκοι στρατιώτες στην νοτιο-ανατολική Τουρκία, στην αιματηρότερη επίθεση που σημειώνεται κατά των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας τον Ιούλιο.
Πενήντα τουρκικά μαχητικά συμμετείχαν στους νυκτερινούς βομβαρδισμούς 20 στόχων του PKK, κατά τους οποίους σκοτώθηκαν “35 έως 40 τρομοκράτες”, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Οι βάσεις του PKK στον Κάντιλ, το Χάρκουρκ, το Ζαπ, τη Μετίνα, το Γκάρ και το Μπασίαν δέχθηκαν σφοδρά πυρά, ενώ επλήγη και “ομάδα 20-25 τρομορκατών που διέφευγε από την Τουρκία οπισθοχωρώντας προς τις βάσεις τους στο βόρειο Ιράκ.
Βεβαίως οι αριθμοί που δίνουν οι Τούρκοι για τις κουρδικές απώλειες δεν επιβεβαιώνονται από καμία άλλη πηγή και θεωρούνται “φουσκωμένες” για λόγους προπαγάνδας.























































