ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
Ο Ερντογάν λόγω Τραμπ αποθρασύνθηκε και διέταξε τους Κούρδους της Συρίας να παραδώσουν τα όπλα τους αλλιώς θα πεθάνουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια τίγρης της Σουμάτρας τραυμάτισε θανάσιμα υπάλληλο του ζωολογικού κήπου στο Βρόκλαβ στην νοτιο-δυτική Πολωνία, δήλωσε η τοπική αστυνομία.
«Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 08:00 τοπική ώρα.Ο υπάλληλος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ καθάριζε την περίφραξή του κλουβιού. Ο 58χρονος άντρας πέθανε επί τόπου», είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βρόκλαβ, Καμίλ Ρινκλιεβιτς.
Διατάχθηκε έρευνα για να ελεγχθεί εάν τηρούνταν οι κανόνες του εργατικού κώδικα από το θύμα, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο έμπειρους υπαλλήλους του πάρκου, σύμφωνα με εκπρόσωπο.
«Είναι πιθανό ο θάνατος να οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Οι κλειδαριές στο κλουβί λειτουργούσαν κανονικά» είπε στους δημοσιογράφους ο Ράντοσλαβ Ράταζακ, Διευθυντής του ζωολογικού κήπου του Βρόκλαβ,ο οποίος είναι ένας από τους παλαιότερους στην Πολωνία.
Μετά το σημερινό ατύχημα διαφαίνεται αρκετά ειρωνικό το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος γιορτάζει φέτος την 150η επέτειό του και την Πέμπτη φιλοξενεί διεθνές συνέδριο με προσκεκλημένους διευθυντές ζωολογικών κήπων.






















































