Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παντρεμένος το “έκανε” με άλλη δημοσίως και τον έβγαλαν σε βίντεο στο Facebook (βίντεο)

Παντρεμένος το “έκανε” με άλλη δημοσίως και τον έβγαλαν σε βίντεο στο Facebook (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξινή του βγήκε η απιστία ενός Βρετανού, ο οποίος ασυγκράτητος το “έκανε” στη μέση του δρόμου με μια φίλη του, αδιαφορώντας εάν τον έβλεπαν.

Τον είδε όμως ένας περαστικός, ο οποίος όχι μόνο τον κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, αλλά και ανάρτησε στη συνέχεια το βίντεο στο Facebook με αποτέλεσμα να γίνει πανικός.

Ο άπιστος ονομάζεται Καρλ Βάους (Carl Vause) και πιάστηκε στα πράσα να κάνει “διάφορα” δημοσίως, αφού προηγουμένως είχε πιει 12 μπύρες και πέντε τζούρες χασίς (πρέπει να ήταν τούρμπο ο τύπος).

Ο Καρλ Βάους, 33 ετών, παντρεμένος και με παιδιά, οδηγήθηκε σε δικαστή του Γκρίμπσι (στην ανατολική Αγγλία) για να δώσει εξηγήσεις για ό,τι συνέβη στις 8 Αυγούστου και σταμάτησε να το “κάνει” μόνο όταν μια περαστική γυναίκα του έκανε παρατήρηση λέγοντάς του “υπάρχουν και παιδιά τριγύρω”.

Ο άπιστος καταγράφηκε από έναν περαστικό, ο οποίος και ανέβασε το βίντεο στο Facebook.

Στη συνέχεια (είναι να μην σου τύχει), ένας γείτονας του Βάους είδε το βίντεο και σχολίασε κάτω από την ανάρτηση “καρφώνοντάς” τον.

Ο Βάους όταν πήρε είδηση ότι όχι μόνο είχε αναρτηθεί σε βίντεο να συνουσιάζεται δημοσίως, αλλά και ότι ο γείτονάς του είχε δώσει την ταυτότητά του με σχόλιο, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δίπλα σπίτι απειλώντας.

Η σύντροφος του γείτονα, τρομοκρατημένη, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία είδε και το βίντεο για να έχει ολοκληρωμένη… εικόνα πριν “μαζέψει” τον Βάους.

Η καμπάνα που “έφαγε” ο Βάους από το Δικαστήριο, για όλα αυτά που έκανε, είναι η ακόλουθη. Κλήθηκε να πληρώσει 325 λίρες Αγγλίας δικαστικά έξοδα, αλλά δεν τιμωρήθηκε για προσβολή δημοσίας αιδούς. Επίσης του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από το σπίτι του από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις 06.00 το πρωί για τρεις εβδομάδες, επειδή απείλησε τον γείτονά του.

Ενδιαφέρον έχουν όσα είπε η δικηγόρος του. Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης λοιπόν, ο Βάους “ντράπηκε” που βρέθηκε στο δικαστήριο με αυτή την κατηγορία.

Η δε γυναίκα, με την οποία έκανε ό,τι έκανε, είναι επίσης σοκαρισμένη και επειδή στο βίντεο φαίνεται γυμνή. Σε ό,τι αφορά τον πελάτη της λέει ότι δεν πρόλαβε να κατεβάσει το παντελόνι του, εννοώντας ότι απλά υπήρχε ένα πολύ έντονο “χούφτωμα” και τίποτα παραπάνω.

Υποστήριξε ακόμα ότι ο Βάους ουδέποτε είχε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τη γυναίκα, που είναι φίλη του, και απλώς ό,τι συνέβη ήταν αποτέλεσμα της μέθης.

Η φιλενάδα μάλιστα είχε υποσχεθεί ότι δεν θα έλεγε τίποτα στην κερατωμένη σύζυγο και προφανώς το “χούφτωμα” δεν θα μαθευόταν ποτέ εάν δεν τους τράβαγαν σε βίντεο, βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.

Η γυναίκα του Βάους τον συγχώρεσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr