Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μουσουλμάνα κρεμάστηκε για να μην την παντρέψουν οι γονείς της

Μουσουλμάνα κρεμάστηκε για να μην την παντρέψουν οι γονείς της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέλος στην ζωή της με απαγχονισμό έθεσε ένα 24χρονο μοντέλο, που ζούσε και εργαζόταν στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, αλλά προερχόταν από αυστηρή μουσουλμανική οικογένεια.

Η 24χρονη κοπέλα είχε εγκαταλείψει το σπίτι της από 16 ετών και δούλευε ως μοντέλο ενώ ασχολείτο και με την διοργάνωση γάμων.

Η νεαρή γυναίκα παντρεύτηκε το 2011 έναν 25χρονο μουσουλμάνο σε ισλαμική τελετή που δεν αναγνωρίζεται από το βρετανικό δίκαιο και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε μαζί του μία κόρη.

Σύμφωνα με την κατάθεση του εξαδέλφου της η 24χρονη φοβόταν ότι οι γονείς της θα την αναγκάσουν με την βία να κάνει δεύτερο γάμο με άτομο της επιλογής τους, αφού δεν ενέκριναν τον σύζυγό της και τους ίδιους φόβους είχε για τα τρία από τα οκτώ αδέλφια της.

Το μοντέλο είχε καταφύγει το περασμένο έτος σε οικογενειακό δικαστήριο του Μάντσεστερ για να ζητήσει να εκδοθεί περιοριστική εντολή για τους γονείς και τα τρία αδέλφιά της, όπως και έγινε.

Τον περασμένο Μάιο ο σύζυγός της επιστρέφοντας στο σπίτι του ζευγαριού, μετά από επίσκεψη στους γονείς του, βρήκε την σύζυγό του απαγχονισμένη.

Οι γονείς της 24χρονης δήλωσαν κατά την ανάκριση ότι η κόρη τους είχε άσχημη σχέση με τον σύζυγό της και συχνά καβγάδιζε μαζί του, ενώ ο εξάδελφός της κατέθεσε ότι η νεαρή γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη και ελάμβανε θεραπευτική αγωγή.

Ο πατέρας της και η μητέρα της υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν πως η κόρη τους είχε ζητήσει περιοριστική εντολή εναντίον τους και τόνισαν, ότι δεν θεωρούν τον θάνατό της αυτοκτονία, ενώ υπαινίχθηκαν ότι υποψιάζονται πως κάποιος την δολοφόνησε.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε θάνατο δι΄ απαγχονισμού αλλά και εξήντα τραύματα στον μηρό για τα οποία ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι πρόκειται για αυτοτραυματισμούς. Η ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr