Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος καταγγέλλει τους ηγέτες των Κούρδων ως “άπιστους” και “εθνικιστές”

Το Ισλαμικό Κράτος καταγγέλλει τους ηγέτες των Κούρδων ως “άπιστους” και “εθνικιστές”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον φυλακισμένο αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) Αμπντουλάχ Οτσαλάν και τον πρόεδρο του ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί.

Στο διάρκειας 17 λεπτών βίντεο εμφανίζονται και μιλάνε Τούρκοι τζιχαντιστές που μάχονται για το το Ισλαμικό Κράτος.

Ένας από τους τζιχαντιστές είναι Κούρδος της Τουρκίας και μιλά στα κουρδικά.

Οι Τούρκοι τζιχαντιστές ζητάνε από τον τουρκικό λαό να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

“Τα σύνορα που υπάρχουν σήμερα τα έφτιαξαν οι Εβραίοι. Δεν υπάρχει τίποτα καλό πλέον στην Τουρκία επειδή οι Τούρκοι δεν ακολουθούν το Κοράνι και τις ισλαμικές αρχές”, λένε μεταξύ άλλων οι Τούρκοι τζιχαντιστές στο βίντεο.

Αναφερόμενοι στους Κούρδους, λένε ότι “οι Κούρδοι έχουν κολλήσει στην εθνικιστική τους σύγκρουση και έγιναν κοσμικοί”, ενώ το πλάνο δείχνει τις εικόνες του Μπαρζανί και του Οτσαλάν.

“Τώρα οι Κούρδοι έγιναν άπιστοι και αποστάτες, ζώντας σε χώρες που ο νόμος του Ισλάμ απουσιάζει”, λέει ο Κούρδος τζιχαντιστής. Ο ίδιος μάλιστα παρακινεί τους Κούρδους να εγκαταλείψουν τον εθνικισμό και να ταχθούν κάτω από το χαλιφάτο που έχει ανακηρύξει το Ισλαμικό Κράτος.

Στο ίδιο βίντεο ένας άλλος Τούρκος τζιχαντιστής απειλεί το κυβερνών ισλαμιστικό κόμμα της Τουρκίας, κατηγορώντας τους ότι “είναι ψεύτες, κοσμικοί με κάλπικο Ισλάμ”.

Ο ίδιος επίσης επιτίθεται στον Ερντογάν, που τον αποκαλεί αποστάτη που συνεργάζεται με τη σιιτική κυβέρνηση της Βαγδάτης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ίδια “επιχειρήματα” με το Ισλαμικό Κράτος έχουν και πολλοί εγχώριοι αριστεριστές, που κατηγορούν όσους ανήκουν στην ελληνική πατριωτική αριστερά ότι είναι εθνικιστές, ενώ ο δικός τους σοσιαλισμός είναι -υποτίθεται- “διεθνιστικός” και δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους, ούτε γνωρίζει σύνορα. Ολόιδιος με τον “διεθνισμό” των τζιχαντιστών, θα συμπληρώναμε, μόνο που αυτό δεν είναι διεθνισμός (που σημαίνει αλληλεγγύη μεταξύ των εθνών και όχι κατάργηση τους), αλλά εθνομηδενισμός.

Είδατε πώς συναντιούνται ο εθνομηδενισμός των μονοθεϊστικών θρησκειών με τον εθνομηδενισμό των αριστεριστών; Τυχαίο; Για όσους έχουν διαβάσει ιστορία, όχι! Για τους άλλους, ας το ψάξουν…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr