Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελεσίγραφο με σκληρούς όρους Πούτιν σε Ερντογάν: Kάνε αυτά αλλιώς…

Τελεσίγραφο με σκληρούς όρους Πούτιν σε Ερντογάν: Kάνε αυτά αλλιώς…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγγνώμη ,τιμωρία των δολοφόνων και αποζημίωση” είναι οι τρεις όροι που θέτει η Μόσχα στην Άγκυρα για να “αρχίσει η ομαλοποίηση των σχέσεων”. Με άλλα λόγια η Ρωσία κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την αποκλιμάκωση της έντασης που έχει προκληθεί με την Τουρκία.

Τους όρους αυτούς έθεσε ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ.

«Αν οι απαιτήσεις μας δεν ικανοποιηθούν οποιαδήποτε άλλη κίνηση δεν έχει νόημα», είπε ο Καρλόφ, σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Ο Ρώσος πρέσβης Αντρέϊ Καρλόφ έθεσε το θέμα του δολοφόνου του Ρώσου πιλότου, τον οποίο η Μόσχα έχει “ταυτοποιήσει”. Είναι ο Αλπασλάν Τσελίκ. «Ο Τσελίκ είναι αυτός που σκότωσε τον πιλότο μας. Το έκανε μάλιστα μπροστά στην κάμερα και έκανε και δηλώσεις και έδειξε και το αλεξίπτωτο του πιλότου», είπε ο Καρλόφ και πρόσθεσε πως ο πατέρας του Τσελίκ ήταν δήμαρχος σε τουρκική πόλη.

«Είναι εύκολο να αποκαλυφθεί ο επικεφαλής των ληστών που έκανε τη δήλωση για τον πιλότο μας, ο οποίος είναι Τούρκος και όχι Σύρος», κατέληξε.

Προφανώς η κίνηση να τεθούν αυτοί οι όροι έχει ως στόχο να παραουσιαστεί η Μόσχα ως διαλλακτική από την στιγμή που είναι βέβαιο ότι η Άγκυρα δεν μπορεί να δεχτεί αυτούς τους όρους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ ζήτησαν να αποχωρήσει η Ουκρανία από το Ντονμπάς για να λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr