Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Τουρκία γίνεται πόλεμος – Οι Κούρδοι σφάζονται – Κανείς δεν μιλάει (βίντεο)

Στην Τουρκία γίνεται πόλεμος – Οι Κούρδοι σφάζονται – Κανείς δεν μιλάει (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί όλα τα δυτικά διεθνή Μέσα να “σιωπούν” για τις άγριες συγκρούσεις που μαίνονται στο εσωτερικό της Τουρκίας, στο τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν (νοτιοανατολική Τουρκία), μεταξύ Κούρδων και τουρκικών Αρχών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ολόκληρο το τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν δεν έχει ξεσηκωθεί.

Σε πολλές κουρδικές πόλεις οι τουρκικές Αρχές έχουν διατάξει απαγόρευση κυκλοφορίας. Τουρκικός στρατός με άρματα μάχης έχει μπει σε κατοικημένες περιοχές και βαράει στο ψαχνό (δείτε εδώ).

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι διεξάγουν “αντιτρομοκρατικές” επιχειρήσεις με στόχο το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK).

Βεβαίως οι ίδιοι Τούρκοι ουδέποτε διεξήγαγαν έστω μια αντίστοιχη αντιτρομοκρατική επιχείριση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Για τους Τούρκους τρομοκράτες είναι μόνο οι Κούρδοι.

Το Σάββατο, η τουρκική Αστυνομία διέλυσε διαδήλωση Κούρδων στην πόλη Μπατμάν ρίχνοντάς τους με αντλίες νερού. Δείτε το βίντεο:

Στο επόμενο βίντεο, Τούρκοι στρατιώτες έχουν βάλει και παίζουν τουρκικά πατριωτικά τραγούδια στη μέση μιας πλατείας και βαράνε πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό:

Στην κουρδική πόλη Νίσιβη, στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, Κούρδοι πατριώτες έβαλαν μεγάφωνα στους μιναρέδες των τζαμιών που παίζουν πατριωτικά κουρδικά τραγούδια, ενώ ακούγονται μέσα από την πόλη οι ήχοι της μάχης:

Οι τουρκικές Αρχές ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι σε μάχες που μαίνονται τις τελευταίες 4 ημέρες στη νοτιοανατολική Τουρκία έχουν σκοτωθεί 69 Κούρδοι αντάρτες και 2 Τούρκοι στρατιώτες.

Τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα που απογειώθηκαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ντιγιάρμπακιρ βομβάρδισαν θέσεις του PKK στο βόρειο Ιράκ την Παρασκευή.

Σε οδομαχίες στην πόλη Σουρ του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν το Σάββατο, ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε ελαφρά. Στη Σουρ έχει κηρυχθεί απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ένας άλλος Τούρκος στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στη Τσίζρε την Παρασκευή, υπέκυψε στα τραύματά του.

Συνολικά 10.000 Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί, με άρματα μάχης, επιχειρούν στις κουρδικές πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας στις οποίες έχει κηρυχθεί απαγόρευση κυκλοφορίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε πολίτες και παιδιά στη Τσίζρε να διαδηλώνουν φωνάζοντας, “το PKK είναι ο λαός και ο λαός είναι εδώ”:

Δείτε την πόλη Τσίζρε να βομβαρδίζεται το Σάββατο το μεσημέρι από τους Τούρκους. Υπενθυμίζουμε, αυτά συμβαίνουν μέσα στην Τουρκία:

Την ίδια ώρα Κούρδοι διαδηλώνουν ενάντια της τουρκικής κατοχής και βαρβαρότητας σε πόλεις της Ευρώπης.

Στη Λιέγη, στο Βέλγιο, διαδηλωτές ζήτησαν να καταδικαστούν οι βαρβαρότητες του τουρκικού κράτους.

kurds1

Διαδήλωση κατά της εισβολής των τουρκικών τανκς στις πόλεις του τουρκοκρατούμενου Κορδιστάν έγινε και στη Στοκχόλμη.

kurds2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr