Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος αναζητά πόρνες για να “εκτονώνονται” οι τζιχαντιστές

Το Ισλαμικό Κράτος αναζητά πόρνες για να “εκτονώνονται” οι τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαδοχικά δημοσιεύματα, γράφει η Αλ Χαντάθ και μεταφράζει το Βαλκανικό Περισκόπιο, αναφέρουν ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έχει αρχίσει μια επιχείριση πρόσληψης γυναικών και κοριτσιών, ιδιαίτερα από τις δυτικές χώρες, ώστε να προσφέρονται ως ερωτικές σύντροφοι στους τζιχαντιστές.

Ηγετικά στελέχη της οργάνωσης αποκάλυψαν ότι ακολουθούν το δόγμα του Σαουδικού Ουαχαμπισμού για το σεξ, προκειμένου να προσελκύσουν μαχητές που θα μπορούν να το “κάνουν” όπου και όποτε θέλουν.

«Η νέα αυτή δραστηριότητα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, αποκαλύπτεται από αραβικά δημοσιεύματα, ιδιαίτερα του Ιράκ, σχετικά με το ρόλο που θα παίζουν αυτές οι «πόρνες» στην τρομοκρατική οργάνωση, οι οποίες θα επιβλέπονται από το γυναικείο τζιχαντιστικό Τάγμα Χάνσα που θα δρα στο Ιράκ και τη Συρία».

Το τάγμα αυτό, όπως περιγράφεται, θα επιφορτισθεί με καθήκοντα αστυνόμευσης των γυναικών – πορνών. Οι γυναίκες μέλη του Χάνσα περιπολούν φορώντας πέπλο και μαύρα ρούχα.

Η στρατολόγηση των “πρόθυμων” γυναικών θα γίνει στις δυτικές χώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και από τζιχαντίστριες στην Ευρώπη που θα αναλάβουν να βρουν εκ μέρους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος γυναίκες που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως πόρνες για να ικανοποιούν τζιχαντιστές.

Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληροφορηθεί για αυτούς τους σκοπούς της οργάνωσης προσπαθούν να ελέγξουν ή να σταματήσουν αυτή τη δράση, την πρόσληψη, δηλαδή, γυναικών για πορνεία στο Ιράκ και τη Συρία για την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Η τρομοκρατική οργάνωση», συνεχίζει το δημοσίευμα, επιδιώκει μέσα από το πρόγραμμα αυτό να διατηρήσει τη ψυχική διάθεση των μαχητών, προκειμένου να τους κρατήσει στις τάξεις της και να εξασφαλίσει ‘σταθερότητα’ στο σώμα τους. Γιατί είναι αδύνατο να τους το βγάλει από τη σκέψη το σεξ!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να επιτίθεται στο Ισραήλ

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr