ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Anonymous, ISIL, ISIS, Άγκυρα, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη για την πρόσφατη, μεγάλη διαδικτυακή επίθεση κατά της Άγκυρας, η οποία «έριξε» περίπου 400.000 ιστοσελίδες.
Όπως αναφέρουν με βίντεο που ανέβασαν στο Διαδίκτυο η Τουρκία βοηθάει τους τζιχαντιστές, αγοράζοντας πετρέλαιο από εκείνους, ενώ υποστηρίζουν ότι βοηθούν να νοσηλευτούν οι μαχητές της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης.
Παράλληλα οι Anonymous απειλούν την Τουρκία με νέες κυβερνοεπιθέσεις κατά τραπεζών και αεροδρομίων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα δεχθούμε ότι ο Ερντογάν, ο ηγέτης της Τουρκίας, θα συνεχίσει να βοηθάει το Ισλαμικό Κράτος. Αγαπητή Τουρκία, αν δεν σταματήσεις να υποστηρίζεις το Νταές θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις εναντίον σου».























































