ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροσκάφος, Ζαχράν Αλούς, Ισλάμ, Ρωσία, Στρατός του Ισλάμ, Συρία, Τζαΐς Αλ Ισλάμ,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ζαχράν Αλούς, ο ηγέτης της Τζάις αλ Ισλάμ, μιας από τις ισχυρότερες τζιχαντιστικές οργανώσεις που δρουν στα προάστια της Δαμασκού, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή, ανέφεραν δύο πηγές των τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η μυστική έδρα της οργάνωσης στοχοθετήθηκε από ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη.
Η Τζάις Αλ Ισλάμ (Στρατός του Ισλάμ) είναι η μεγαλύτερη ισλαμιστική ένοπλη οργάνωση στην ανατολική Δαμασκό και έχει στις τάξεις της χιλιάδες τζιχαντιστές.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί τις εξελίξεις του πολέμου στη Συρία, ανέφερε από την πλευρά του ότι “πολλά μέλη και ηγετικά στελέχη” της Τζάις Αλ Ισλάμ σκοτώθηκαν.
Το Παρατηρητήριο πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία πληροφορία για την τύχη του Αλούς, του ηγέτη της οργάνωσης που στηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία.























































