ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροσκάφος, Ζαχράν Αλούς, Ισλάμ, Ρωσία, Στρατός του Ισλάμ, Συρία, Τζαΐς Αλ Ισλάμ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ζαχράν Αλούς, ο ηγέτης της Τζάις αλ Ισλάμ, μιας από τις ισχυρότερες τζιχαντιστικές οργανώσεις που δρουν στα προάστια της Δαμασκού, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή, ανέφεραν δύο πηγές των τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η μυστική έδρα της οργάνωσης στοχοθετήθηκε από ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη.
Η Τζάις Αλ Ισλάμ (Στρατός του Ισλάμ) είναι η μεγαλύτερη ισλαμιστική ένοπλη οργάνωση στην ανατολική Δαμασκό και έχει στις τάξεις της χιλιάδες τζιχαντιστές.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί τις εξελίξεις του πολέμου στη Συρία, ανέφερε από την πλευρά του ότι “πολλά μέλη και ηγετικά στελέχη” της Τζάις Αλ Ισλάμ σκοτώθηκαν.
Το Παρατηρητήριο πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία πληροφορία για την τύχη του Αλούς, του ηγέτη της οργάνωσης που στηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία.























































