ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!
JFEED: Οι Εβραίοι που «πούλησαν» το Ισραήλ - Απόδειξη ότι οι Εβραίοι σύμβουλοι του Τραμπ δεν ενεργούν προς το συμφέρον
Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του -επίσης αστυνομικό- και αυτοκτόνησε - Το παιδί τους ειδοποίησε τις Αρχές
Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον δύο άτομα έπεσαν νεκρά την Παρασκευή σε σχολείο στον Καναδά από τα πυρά ενός ένοπλου δράστη, στην Saskatchewan.
Τα τηλεοπτικά ΜΜΕ της χώρας μετέδωσαν αρχικά πως υπήρχαν πληροφορίες για πυροβολισμούς σε σχολείο στην απομακρυσμένη κοινότητα La Loche.
Λίγη ώρα αργότερα ένας μαθητής μίλησε στο καναδικό CBC και επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν πυροβολισμοί στο σχολείο.
Ωστόσο, η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις παραπάνω πληροφορίες και περιορίστηκε να αποκαλύψει μόνο πως υπήρχε ένα «σοβαρό περιστατικό».
Τελικά, τα ΜΜΕ της χώρας μετέδωσαν πως δύο άτομα έπεσαν νεκρά από τα πυρά του δράστη, ο οποίος και συνελήφθη. Όμως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για μαθητές.























































