ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βουλγαρία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη σύλληψη τριών Σύρων τζιχαντιστών, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν στην Τουρκία, ανακοίνωσαν οι αρχές της Βουλγαρίας, αποκαλύπτοντας μία υπόθεση η οποία εμπεριέχει πολλά ερωτηματικά.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές της γειτονικής χώρας, οι τρεις Σύροι βρίσκονταν στη Γερμανία, όπου είχαν αιτηθεί άσυλο και προορισμός τους ήταν η Συρία, μέσω Τουρκίας.
Οι τρεις Σύροι είχαν επιχειρήσει ήδη μία φορά το προηγούμενο διάστημα να μεταβούν στην Τουρκία μέσω Ελλάδας, αλλά δεν τα κατάφεραν, όπως ενημέρωσε επισήμως το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.
«Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε και είχαν σκοπό να ενταχθούν στο στρατό του Ισλαμικού Κράτους», δήλωσε πηγή από το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.























































