Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατός στη Νάπολι για τη διατήρηση της τάξης!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Μαφία, Νάπολι,

Η κυβέρνηση της Ιταλίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αποστέλλει 250 στρατιωτικούς στη Νάπολι, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να αντιμετωπιστεί η έξαρση της βίας στην πόλη, η οποία μαστίζεται από ένα κύμα εγκλημάτων.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερες δυσκολίες στις προσπάθειές της να επιβάλει την τάξη στην περιοχή της Νάπολης: ήδη 12 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί φέτος, σε ένα κύμα βίαιων εγκλημάτων που αποδίδονται σε έναν πόλεμο συμμοριών για επιρροή.

«Από σήμερα, 250 στρατιώτες θα λάβουν μέρος σε επιχειρήσεις μεγάλης εμβέλειας στη Νάπολη», υπογράμμισε σε μια ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπηρεσίες του ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Αντζελίνο Αλφάνο.

Περίπου 900 στρατιώτες έχουν ήδη αναπτυχθεί και συμμετέχουν σε επιχειρήσεις για την επιβολή της τάξης στη Νάπολη, αλλά τοπικοί αξιωματούχοι ζητούσαν τις τελευταίες ημέρες περισσότερη βοήθεια μετά το κύμα δολοφονιών – καταγράφηκαν από τις αρχές τρεις μόνο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αλφάνο διευκρίνισε ότι η αποστολή των στρατιωτικών που θα αναπτυχθούν ως ενισχύσεις θα είναι να πατάξουν τον πόλεμο των συμμοριών και την εντεινόμενη εγκληματικότητα.

Δικαστικοί στη Νάπολη λένε ότι η έξαρση της βίας εν μέρει οφείλεται στην επιτυχή εκστρατεία καταπολέμησης της δράσης του οργανωμένου εγκλήματος και τις συλλήψεις των γηραιότερων, εδραιωμένων «αφεντικών» της Καμόρας.

Η εκστρατεία αυτή δημιούργησε ένα κενό εξουσίας, που επιδιώκουν να καλύψουν νέοι, πιο αδίστακτοι μαφιόζοι, εξηγούν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέει τα καλύτερα για την Ιταλία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr