ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τον πόλεμο στη Συρία συνομίλησαν αργά το βράδυ της Τρίτης ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν.
Οι δύο ηγέτες είπαν ότι οι επιθέσεις της Ρωσίας και των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης βόρεια του Χαλεπίου ήταν ανησυχητικές, όπως δήλωσαν πηγές στο γραφείο του Ερντογάν.
Λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση στον πόλεμο στη Συρία ενόσω παραμένει στην εξουσία ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ, οι δύο ηγέτες ζήτησαν τον τερματισμό των πληγμάτων εναντίον αμάχων και την άρση των πολιορκιών. Πρόσθεσαν δε ότι οι επιθέσεις χειροτερεύουν την “ανθρωπιστική κατάσταση” στην περιοχή.
Ο Ερντογάν και ο βασιλιάς Σαλμάν συζήτησαν επίσης τις επιθέσεις των Κούρδων μαχητών του PYD στην βόρεια συριακή πόλη Αζάζ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, και την απάντηση του τουρκικού στρατού με βομβαρδισμού.























































