ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός της Συρίας έκοψε μία από τις βασικές οδούς ανεφοδιασμού για το Ισλαμικό Κράτος που περνούσε από το Ιράκ στο βορρά της Συρίας, σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Λιβάνου.
“Οι δυνάμεις του Άσαντ έκοψαν μία βασική οδό ανεφοδιασμού για το Ισλαμικό Κράτος μεταξύ της Μοσούλης και της Ας Σαντάντι, που είναι στα βόρεια της Συρίας” ανέφερε η λιβανική τηλεόραση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο στρατός κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο έναν αγωγό φυσικού αερίου και μια πετρελαιοπηγή στην ίδια περιοχή που ήταν υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.
Αυτή η νίκη του στρατού του Άσαντ έρχεται να ακολουθήσει σειρά νικών κόντρα στους τζιχαντιστές το τελευταίο διάστημα, καθώς ειδικά στο Χαλέπι από τις 12 Φεβρουαρίου έχουν πάρει των έλεγχο στρατηγικών σημείων στην ευρύτερη περιοχή.























































