Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κομμάτιασε το μωρό της επειδή δεν έμοιαζε του άνδρα της

Κομμάτιασε το μωρό της επειδή  δεν έμοιαζε του άνδρα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρέφος, Δολοφονίες, Μωρό, Ρουμανία,

Ποινή φυλάκισης 18 ετών επέβαλε ένα δικαστήριο στη Ρουμανία στην Έλενα Σμόκοτ, μια 27χρονη γυναίκα που δολοφόνησε τον νεογέννητο γιο της, κόβοντας στη συνέχεια το σωματάκι του σε κομμάτια, επειδή πίστευε ότι ήταν το παιδί του εραστή της και όχι του άνδρα της.

Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Ρουμανία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως λόγω της αγριότητας με την οποία η Σμόκοτ σκότωσε το άτυχο βρέφος μπροστά στα μάτια του τετράχρονου γιου της και του επτάχρονου ανιψιού της, στο σπίτι της στην πόλη Μπαρλάντ της ανατολικής Ρουμανίας.

Όπως ομολόγησε η ίδια στην αστυνομία, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό όταν πρόσεξε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τον σύζυγό της και τα άλλα δύο παιδιά της και ότι ήταν «ίδιο» ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό. Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε με απίστευτη ψυχρότητα στην αστυνομία πώς έπιασε το μωρό από τα πόδια και το χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και πώς στη συνέχεια το ποδοπάτησε για να το σκοτώσει.

Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιας σκηνής έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σπίτι, η 27χρονη είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι. Αργότερα μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι «ήταν πιο δύσκολο απ’ ό,τι περίμενε» και ότι ήταν πιο εύκολο όταν «έκανε το ίδιο με ένα κοτόπουλο».

Λίγο προτού φτάσει η αστυνομία, η γυναίκα έκανε ντους στην ίδια μπανιέρα όπου βρισκόταν ακρωτηριασμένο το σώμα του μωρού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η υπεράσπιση της Σμόκοτ προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι την περίοδο του εγκλήματος δεν είχε σώας τας φρένας, καθώς έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, το δικαστήριο έκρινε ότι είχε απόλυτο έλεγχο των πράξεών της και ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν σκότωνε το μωρό της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr