ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μασκοφόροι τζιχαντιστές συνέλαβαν σημαντικά ηγετικά στελέχη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έπειτα από διαταγή του “χαλίφη” της οργάνωσης Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.
Σύμφωνα με πηγές μέσα από το ιρακινό υπουργείο Αμύνης, δεκάδες ηγετικά στελέχη της οργάνωσης συνελήφθησαν με την κατηγορία της προδοσίας στην πόλη της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ.
Η σύλληψη τόσων κορυφαίων στελεχών της οργάνωσης στη Μοσούλη αποδεικνύει, σύμφωνα με τις ιρακινές πηγές, ότι το Ισλαμικό Κράτος αντιμετωπίζει εσωτερική κρίση.
Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, δεκάδες τζιχαντιστές από τη Μοσούλη, εγκατέλειψαν τις οχυρωμένες θέσεις τους στα προάστια της πόλης και παραδόθηκαν στους Κούρδους Πεσμεργκά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ισλαμικό Κράτος μετέφερε μεγάλο μέρος του βαρέως οπλισμού του από τη Μοσούλη στις πόλεις Ράκα και Ντέιρ Αλ Ζουρ στη Συρία.
Το ηθικό των τζιχαντιστών στη Μοσούλη δεν είναι καλό. Υπάρχει φόβος ότι δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν την πόλη σε επικείμενη επίθεση των Κούρδων και των ιρακινών δυνάμεων και αυτό οδηγεί πολλούς στη λιποταξία ή στην παράδοση.























































