ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελευθερία Τύπου, Εφημερίδα Zaman, Εφημερίδες, Ισλαμιστές, Λογοκρισία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν, Φωτογραφίες,

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η χούντα Ερντογάν πέρασε στην επόμενη φάση της. Πλέον δεν της αρκεί να φυλακίζει δημοσιογράφους, άρχισε τις “καταλήψεις” εφημερίδων.
Βίαιη έφοδο στα γραφεία της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας Zaman πραγματοποίησε η τουρκική αστυνομία αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι τουρκικές αρχές έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και κανονιών νερού για να απομακρύνουν εκατοντάδες διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης στην εφημερίδα, προκειμένου να εισβάλουν στην έδρα της.

Νωρίτερα, οι τουρκικές Αρχές έθεσαν υπό δικαστική επιμέλεια την εφημερίδα που συνδέεται με τον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζει στις ΗΠΑ και τον οποίο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν κατηγορεί για προδοσία.
Ο Γκιουλέν ήταν ο “πνευματικός πατέρας” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά πλέον οι δυο τους είναι θανάσιμοι εχθροί.
Διαχειριστές διορίστηκαν στην εφημερίδα Zaman, έπειτα από αίτημα εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε το πρακτορείο Ανατολή.
Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πώς θα επηρεαστούν οι αδελφές εκδόσεις της Zaman, περιλαμβανομένης και της αγγλόφωνης Today’s Zaman.
«Απειλούμαστε τώρα με κατάσχεση μέσω του διορισμού διαχειριστών», ανέφερε η Today’s Zaman σε δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της.
























































