Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή δικτατορία: Ο Ερντογάν ανάγκασε τη Zaman να γράφει υπέρ του

Σκληρή δικτατορία: Ο Ερντογάν ανάγκασε τη Zaman να γράφει υπέρ του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με δικτατορικό τρόπο ο σουλτάνος της Τουρκίας Ερντογάν, ανάγκασε την μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Zaman, η οποία ήταν έως τώρα ιδιαίτερα επικριτική έναντι του, να γράφει πλέον υπέρ του.

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφόρησε αφού τέθηκε υπό “κηδεμονία”, έχει πρώτο θέμα άκρως φιλοκυβερνητικό για ένα δήθεν φιλόδοξο σχέδιο της κυβέρνησης να κατασκευάσει μια γέφυρα κόστους τριών δισ. δολαρίων ανάμεσα στην ασιατική και την ευρωπαϊκή όχθη της Κωνσταντινούπολης.

«Το Ίντερνετ έχει κοπεί, δεν μπορούμε πια να χρησιμοποιήσουμε το σύστημά μας», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας από τους δημοσιογράφους της Zaman, προσθέτοντας ότι «το φύλλο της Κυριακής δεν έγινε από το προσωπικό της Zaman».

Σε ομοφωνία με τον υπόλοιπο φιλοκυβερνητικό Τύπο, η Zaman δημοσιεύει επίσης στην πρώτη σελίδα της φωτογραφίες από κηδείες «μαρτύρων» στρατιωτών οι οποίοι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με Κούρδους αντάρτες στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Δημοσιεύει ακόμη στην πρώτη σελίδα μια φωτογραφία του κ. Ερντογάν να κρατά το χέρι ηλικιωμένης γυναίκας και ανακοινώνει ότι ο αρχηγός του τουρκικού κράτους θα δεχθεί γυναίκες με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας την ερχόμενη εβδομάδα.

Η εφημερίδα, με τιράζ περίπου 650.000 φύλλα, είχε το Σάββατο ως τίτλο «Ημέρα Ντροπής» για την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία, καθώς είχε καταφέρει να κυκλοφορήσει ένα τελευταίο φύλλο λίγο πριν τεθεί υπό την κηδεμονία των αρχών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Ο Μπαχτσελί ζήτησε από τον Ερντογάν να μείνει πρόεδρος της Τουρκίας για πάντα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr