ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η «Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγρέμπ» (AQMI) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο θέρετρο Γκραν Μπασάμ στην Ακτή του Ελεφαντοστού, σύμφωνα τουλάχιστον με το κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοσελίδων.
Η επίθεση ενόπλων στο τουριστικό θέρετρο Γκραν Μπασάμ, όπου συχνάζουν υπήκοοι χωρών της Δύσης και βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων ανατολικά της πρωτεύουσας Αμπιτζάν, προκάλεσε τον θάνατο συνολικώς 16 ατόμων, 14 πολιτών-ανάμεσά τους τουλάχιστον ένας Γάλλος- και δύο στρατιωτών.
Σύμφωνα με το Γραφείο του προέδρου της αφρικανικής χώρας, έξι ένοπλοι άνοιξαν πυρ στην παραλία, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως οι ένοπλοι επιτέθηκαν σε τρία ξενοδοχεία.
Σημειώνεται πως όλοι οι δράστες έπεσαν νεκροί από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, μίλησε για «δειλή» επίθεση και διεμήνυσε ότι θα εντατικοποιήσει τη συνεργασία της χώρας του με τους εταίρους της κατά της τρομοκρατίας.























































