ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Λαθρομετανάστες, Μεσόγειος Θάλασσα, Μετανάστες, Ντέιβιντ Κάμερον, Πρόσφυγες,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον είπε στους εταίρους του της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι θα στείλει μέχρι το καλοκαίρι το βρετανικό πολεμικό πλοίο HMS Enterprise στη Μεσόγειο για να λάβει μέρος στις ναυτικές επιχειρήσεις αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, δεσμεύτηκε να στείλει τις βάρκες των μεταναστών πίσω στη λιβυκή ακτή ώστε να “καταστραφούν”.
Ο ίδιος τόνισε ότι θα ήθελε να δει περισσότερη συνεργασία με την Τουρκία ώστε να διασφαλιστεί ότι οι βάρκες των μεταναστών δεν θα φτάνουν στα ελληνικά νησιά, τα οποία βρίσκονται στη Ζώνη του Σένγκεν.
Περίπου 150 μετανάστες πέρασαν από τη Λιβύη στην Ιταλία το 2015.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποίησε τους εταίρους του ότι δεν πρέπει να λησμονούν τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές που έρχονται από τη Λιβύη.
Ο ευρωβουλευτής του βρετανικού υπερσυντηρητικού UKIP Ρότζερ Χέλμερ κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα στείλει “πολλά εκατομμύρια” μετανάστες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
“Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι, πώς θα μοιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε πέντε χρόνια από σήμερα; Σε πέντε χρόνια, όλοι αυτοί οι μετανάστες στη Γερμανία, εάν μείνουν στη Γερμανία, θα έχουν το δικαίωμα να κινηθούν ελεύθερα προς οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ επιθυμούν, μεταξύ αυτών και της Βρετανίας”.























































