ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Κατζ προς την Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υπονομεύσει τη σταθερότητα μέσω πληρεξουσίων στη Γάζα ή αλλού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά την εκεχειρία, στη Συρία οι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν από την πείνα. Οι πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τους απεσταλμένους του ΟΗΕ, προκαλούν ανατριχίλα.
Όπως λένε, πολλοί από τους κατοίκους των περιοχών Μαντάγια και Ντέιρ αλ Ζορ, που βρίσκονται ακόμη υπό πολιορκία, αναγκάζονται να τρέφονται με γρασίδι, καθώς δεν υπάρχουν πλέον τρόφιμα.
Την ίδια ώρα, η συριακή αντιπολίτευση ανακοίνωσε σήμερα σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι στις αεροπορικές επιδρομές που έκαναν ρωσικά ή συριακά μαχητικά αεροσκάφη στην πόλη Ράκκα, με τους Ρώσους να απαντούν ότι δεν υπήρξαν παραβιάσεις της εκεχειρίας στη Συρία.






















































