ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα 4 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν την Τρίτη και 12 τραυματίστηκαν σε μάχες με Κούρδους αριστερούς αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στη νοτιοανατολική Τουρκία, τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν.
Δύο Τούρκοι στρατιώτες και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν και οχτώ Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε μάχη με το PKK στις επαρχίες Χακάρι και Μαρντίν, όπου οι Κούρδοι αποτελούν την πλειονότητα του πληθυσμού.
Οι τραυματίες Τούρκοι στρατιώτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία του Βαν και του Χακάρι, ενώ στην πόλη συνεχίζονται οι οδομαχίες.
Επίσης την Τρίτη, ένας Τούρκος κομάντο σκοτώθηκε και τρεις ακόμα τραυματίστηκαν σε έκρηξη βόμβας στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στην Ούρφα.
Η βόμβα είχε τοποθετηθεί από το PKK στην άκρη του δρόμου και ανατινάχτηκε την ώρα που πέρασε από δίπλα της τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα.
Οι νέες απώλειες του τουρκικού στρατού επιβεβαιώνουν την προειδοποίηση των Κούρδων ότι μόλις θα έμπαινε η Άνοιξη θα κατέβαιναν από τα βουνά οι έμπειροι αντάρτες του PKK και θα αναλάμβαναν εκείνοι τον πόλεμο.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, τις κουρδικές πόλεις υπερασπίζονταν στα οδοφράγματα Κούρδοι νεολαίοι της πολιτοφυλακής YPS, που δεν είχαν την ίδια εκπαίδευση και πολεμική εμπειρία με τους άνδρες και τις γυναίκες του PKK.






















































