ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Russia Today, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Φαραντούρης-Μιχαηλίδης: Περισσότεροι από 400.000 κρυπτοέλληνες στην Τουρκία
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Νίκος Δένδιας: «Είμαστε 3.500 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη» - «...οι Έλληνες δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε τμήματα αυτοκρατορίας. Δεν
Αλέξης Τσίπρας: Βίντεο με νέους να προτείνουν όνομα για το νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στοιχεία πως η Τουρκία είναι ο βασικός προμηθευτής όπλων στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία υπέβαλε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ο Ρώσος απεσταλμένος του Οργανισμού Βιτάλι Τσούρκιν.
Την είδηση δημοσιεύει το RT, το οποίο επικαλείται ρωσικά ΜΜΕ. Ο Ρώσος απεσταλμένος στην επιστολή του, γράφει, σύμφωνα με το RT: «Κύριος προμηθευτής όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού του ISIS είναι η Τουρκία, η οποία χρησιμοποιεί τις ΜΚΟ για το σκοπό αυτό. Ο Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών της Τουρκίας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις αυτές. Οι μεταφορές που γίνονται μέσω αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων αποστολών ανθρωπιστικής βοήθειας».
Σύμφωνα με την επιστολή, οι τρομοκρατικές ομάδες, που δρουν στη Συρία έλαβαν εκρηκτικές ύλες αξίας 1,9 εκατ. δολαρίων μέσω της Τουρκίας το περασμένο έτος.
Συνολικά, οι τρομοκράτες έλαβαν 2.500 τόνους νιτρικού αμμωνίου (αξίας περίπου 788.700 δολαρίων), 456 τόνους νιτρικού καλίου ($ 468,700), 75 τόνους σκόνης αλουμινίου ($ 496,500), νιτρικό νάτριο ($ 19.400), γλυκερίνη ($ 102.500) και νιτρικό οξύ (34.000 χιλιάδες $) μέσω της Τουρκίας το 2015, προσέθεσε ο Βιτάλι Τσούρκιν.























































