ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 300 εργάτες τσιμέντου στη Συρία

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε 300 εργάτες τσιμέντου στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος απήγαγαν 300 εργάτες της εταιρείας τσιμέντου Al Badia στη Συρία.

Οι εργάτες και οι εργολάβοι της εταιρείας Al Badia απήχθησαν από περιοχή κοντά στην πόλη Ντουμέιρ, βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Δαμασκού.

Η ιδιοκτησία της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι έχασαν κάθε επικοινωνία μαζί τους την Πέμπτη.

Άγριες μάχες ξέσπασαν το βράδυ της Τρίτης γύρω από τη Ντουμέιρ και το πολεμικό αεροδρόμιο της πόλης, 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Δαμασκού.

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσαν την επίθεση χτυπώντας κυβερνητικούς στόχους.

Πηγές που πρόσκεινται στην ισλαμιστική “μετριοπαθή” αντιπολίτευση ανέφεραν ότι μεγάλο μέρος της πόλης Ντουμέιρ καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος, ενώ οι τζιχαντιστές άνοιξαν πυρ και εναντίον κατοίκων της πόλης που θέλησαν να διαδηλώσουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Άλλες πηγές μεταδίδουν ότι εκατοντάδες οικογένειες εγκατέλειψαν την πόλη για να γλιτώσουν από το Ισλαμικό Κράτος.

Τι χρειάζεται το Ισλαμικό Κράτος τους εργάτες τσιμέντου; Μια υποψία είναι ότι θα τους χρησιμοποιήσει για την κατασκευή οχυρωματικών έργων και καταφυγίων στην ντε φάκτο πρωτεύουσα του στη Συρία, πόλη Ράκα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr