ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νομιμοποίηση 25.000 εποίκων απαιτεί στην Κύπρο η Τουρκία

Νομιμοποίηση 25.000 εποίκων απαιτεί στην Κύπρο η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις συνομιλίες για το Κυπριακό υπάρχει επιβράδυνση της προόδου, και όχι επιβράδυνση των διαπραγματεύσεων ξεκαθάρισε ο υπουργός εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο Κύπριος ΥΠΕΞ εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει πάντοτε όταν η διαπραγμάτευση πλησιάζει προς το τέλος, όπως συμβαίνει με τα τέσσερα κεφάλαια που συζητούνται τώρα.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πολιτογράφησης εποίκων στα κατεχόμενα, το οποίο έθεσε στη συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του στο Λονδίνο, ο Υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η σχετική αναφορά έγινε για να προληφθούν οι οποιεσδήποτε αρνητικές εξελίξεις.

Όπως είπε, στο παρελθόν η Τουρκία είχε ζητήσει την πολιτογράφηση 25 χιλιάδων εποίκων, κάτι που αρνήθηκε ο Μουσταφά Ακιντζί.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο Ιωάννης Κασουλίδης, τα κόμματα που αποτελούν τώρα την ψευδοκυβέρνηση στα κατεχόμενα, τάσσονται υπέρ της πολιτογράφησης των εποίκων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr