ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, στρατιώτες βρήκαν και κατέσχεσαν 12.000 εκρηκτικά, σε ένα κρησφύγετο του Ισλαμικού Κράτους, στην Ταντμούρ της επαρχίας Χομς στη Συρία.
Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο υποστράτηγος, Ιγκόρ Κονασένκοφ, οι Ρώσοι στρατιώτες, «εισέβαλαν σε αποθήκη πυρομαχικών στην Ταντμούρ και έθεσαν υπό την κατοχή τους, αμέτρητες νάρκες, πυρομαχικά, αντιαρματικά βλήματα, όλμους».
Όπως σχολίασε, ο Κονασένκοφ, η συγκεκριμένη ανακάλυψη, όσο αφορά τους τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος, ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει, αναφέροντας πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του στρατού, τα συγκεκριμένα εκρηκτικά, είχαν χρησιμοποιηθεί σε όλη την επικράτεια της Συρίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου.























































