ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain - Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προβάδισμα εφτά μονάδων για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έναντι της εξόδου (Brexit), δίνει νέα δημοσκόπηση, ένα μόλις 24ωρο μετά την τελευταία έρευνα, η οποία παρουσίαζε τους υποστηρικτές του Brexit να προηγούνται με δύο μονάδες.
Το ποσοστό των Βρετανών που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ μετρήθηκε στο 45%, ενώ εκείνων που θα ψηφίσουν υπέρ της εξόδου, στο 38%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε το ινστιτούτο Survation για λογαριασμό του ιστότοπου του χρηματομεσιτικού ομίλου IG και η οποία δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (27/4), ενώ η χώρα έχει εισέλθει στην τελική ευθεία ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου. Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 1.003 πολίτες και διενεργήθηκε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων το διάστημα 25- 26 Απριλίου. Σύμφωνα επίσης με την έρευνα, το 17% των συμμετεχόντων παραμένει αναποφάσιστο.
Οι πιθανότητες να επικρατήσει το «ναι» στο δημοψήφισμα ανέρχονται σε 73% σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχήματα στον ιστότοπο του IG, ένα ποσοστό που καταγράφει άνοδο σε σύγκριση με το 64% της περασμένης εβδομάδας.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η παρέμβαση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα υπέρ της παραμονής της χώρας την περασμένη εβδομάδα αποτελεί τον βασικό παράγοντα που συνέβαλε στην αύξηση του ποσοστού αυτού.
Εντούτοις, στη δημοσκόπηση, το στρατόπεδο υπέρ της «αποχώρησης» έχει βελτιώσει τις επιδόσεις του κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση του Survation της 24ης Μαρτίου και κατά 4% σε σύγκριση με την πρώτη δημοσκόπηση μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων που διενήργησε το ινστιτούτο φέτος, την 20η Φεβρουαρίου.























































