ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αριστερό κόμμα στη Σουηδία κάνει προσπάθειες για να αφαιρεθεί το PKK από τη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το συνέδριο του κόμματος αποφάσισε να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Το PKK θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση παρά την απόφαση δικαστηρίου, που ανέτρεψε την απόφαση περί τοποθέτησης του κουρδικού κόμματος μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Ωστόσο η Ρωσία, η Ελβετία, η Ινδία, η Κίνα και τα Ηνωμένα Έθνη δεν αναφέρουν το PKK ως τρομοκρατική οργάνωση.
Η απόφαση του σουηδικού κόμματος καλύφθηκε ευρέως από τα ΜΜΕ της χώρας και Κούρδοι πανηγύριζαν με σημαίες του PKK μπροστά από το κτίριο μετά την απόφαση.
Η ανάλυση αναφέρει πως το PKK έχει εξαπολύσει αποτελεσματικό πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και η παραμονή του στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων της ΕΕ εμποδίζει τις διαπραγματεύσεις με το τουρκικό κράτος και συνεπώς τα δικαστήρια δικαίου θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι στη λίστα και ποιος όχι.
Πάνω από 100 ευρωβουλευτές την ίδια στιγμή ζητούν τη διαγραφή του PKK από τη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.























































