ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γκαζιαντέπ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραυματίες μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν να περιθάλπονται μυστικά σε νοσοκομεία της Τουρκίας και συγκεκριμένα στην πόλη Γκαζιαντέπ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
Οι νέες καταγγελίες προέρχονται από το ρωσικό Sputnik. Δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίες, μαρτυρίες και ρεπορτάζ έχουν αποκαλύψει ότι η Τουρκία “κάνει καλά” τους τζιχαντιστές.
Η πηγή του Sputnik είναι γιατρός του νοσοκομείου και σύμφωνα με αυτόν τον πληροφοριοδότη, τέσσερις τραυματίες τζιχαντιστές μεταφέρθηκαν στον περιφερειακό νοσοκομείο Ερσίν Αρσλάν στις 5 Μαΐου.
Οι νοσηλευόμενοι τζιχαντιστές λέγεται ότι ήταν με μια ομάδα ομοϊδεατών τους που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στη Συρία. Εκεί έδωσαν μάχη με Τούρκους στρατιώτες.
Τρεις τζιχαντιστές λέγεται ότι έπεσαν νεκροί και καμιά δεκαριά τραυματίστηκαν.
Βεβαίως ο ισχυρισμός ότι έδωσαν μάχη με Τούρκους προέρχεται από τουρκικές πηγές και κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός.
Οι τραυματίες θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν χτυπηθεί σε μάχη με Κούρδους ή Σύρους.
Η πηγή είπε στο Sputnik ότι εξέτασε τους τραυματίες, είχαν τραύματα από σφαίρες, αλλά κανενός η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
“Νομίζω ότι η διεύθυνση του νοσοκομείου δεν θα θέλει να μαθευτεί ότι περιθάλπει τζιχαντιστές”, είπε η ίδια ιατρική πηγή και επεσήμανε ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Ερσίν Αρσλάν δεν θέλουν να φροντίσουν τους τζιχαντιστές.
Είναι γνωστό ότι η Τουρκία εκπαίδευσε και εξόπλισε τζιχαντιστές συμμορίες που δρουν στη Συρία και ότι στο παρελθόν τους άφηνε να εισέρχονται ανενόχλητοι στη Συρία.
Η τουρκική κυβέρνηση έχει επίσης κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο πετρελαίου σε συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος.
Στις πόλεις Κιλίς και Γκαζιαντέπ της Τουρκίας δρουν ελεύθερα πυρήνες στρατολόγησης και οργάνωσης τζιχαντιστών.























































