Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάλλοι γιατροί τα “παίρνουν” από πρόσφυγες για να τους δώσουν πιστοποιητικά υγείας

Γάλλοι γιατροί τα “παίρνουν” από πρόσφυγες για να τους δώσουν πιστοποιητικά υγείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλοί Γάλλοι γιατροί φέρονται να αποσπούν χρήματα από μετανάστες και πρόσφυγες με αντάλλαγμα τη χορήγηση ιατρικών πιστοποιητικών που τους δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν άδεια παραμονής στην Γαλλία, κατήγγειλε η μη κυβερνητική οργάνωση La Cimade, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

“Ανακαλύψαμε ότι πολλοί γιατροί εμπλέκονται σε μια οργανωμένη κερδοσκοπία με μετανάστες. Ζητούν να πληρωθούν εκατοντάδες ευρώ για να τους χορηγήσουν ιατρικά πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν ασθένειες που ενδεχομένως να τους δώσουν το δικαίωμα για να εκδώσουν άδεια παραμονής στην γαλλική επικράτεια”, δήλωσε η Λάουρα Πετερσέλ, που εργάζεται στις υπηρεσίες υγείας της ΜΚΟ στην καθημερινή εφημερίδα Le Parisien.

Το γαλλικό υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας ανέφερε πως θα πραγματοποιήσει συνάντηση για το θέμα αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Η La Cimade είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα το Παρίσι που παρέχει βοήθεια στους πρόσφυγες, τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Συνάντηση Ζελένσκι-Μακρόν: Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για ειρήνη

Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα: 700.000 οι Εβραίοι πρόσφυγες από τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr