ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος τάισε ζωντανούς τζιχαντιστές του στα σκυλιά

Το Ισλαμικό Κράτος τάισε ζωντανούς τζιχαντιστές του στα σκυλιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο φρικτό τρόπο εκτέλεσης ανθρώπων εφηύρε το Ισλαμικό Κράτος.

Η ηγεσία της οργάνωσης αποφάσισε να ταΐζει ζωντανούς στα σκυλιά όσους τζιχαντιστές της καταδικάζονται ως προδότες ή λιπόψυχοι στα πεδία των μαχών.

Ένας διοικητής των Κούρδων Πεσμεργκά που υπηρετεί στο μέτωπο της Γκουέρ, στο βόρειο Ιράκ, είπε στα τοπικά μέσα ότι το Ισλαμικό Κράτος καταδίκασε πρόσφατα σε θάνατο ορισμένους οπλαρχηγούς του με την κατηγορία ότι απέτυχαν να φέρουν εις πέρας τα καθήκοντά τους.

Ο Κούρδος διοικητής Χασάν Κχαλά Χασάν κατήγγειλε ότι οι τζιχαντιστές έδεσαν τους καταδικασθέντες οπλαρχηγούς σε δέντρα και ύστερα αμόλησαν πάνω τους σκυλιά να τους φάνε ζωντανούς.

Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε αυτό τον φρικτό τρόπο θανάτωσης για να τρομοκρατήσει τα μέλη του και να τα πειθαρχήσει ώστε να ακολουθούν πιστά τις εντολές του.

Ο Κούρδος κοινωνιολόγος Ντλερ Αχμέντ εξήγησε ότι το Ισλαμικό Κράτος όσους τζιχαντιστές του κρίνει ως ανίκανους ή άχρηστους, τους τιμωρεί παραδειγματικά με διάφορους βάρβαρους τρόπους που σκαρφίζεται, ώστε να πειθαρχούν οι υπόλοιποι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ

Ισραήλ: Μυστική βάση στο Ιράκ για την υποστήριξη των αεροπορικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν

Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr