ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περίπου 2.000 μετανάστες διασώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανοικτά των λιβυκών ακτών, στη διάρκεια 15 επιχειρήσεων υπό τον συντονισμό της ιταλικής ακτοφυλακής με έδρα την Ρώμη.
Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν το πλοίο Ντάτιλο της ιταλικής ακτοφυλακής, οι μονάδες Nτουράντ Ντε Λα Πεν και Μπέτικα του ιταλικού πολεμικού ναυτικού, δυο πλοία του μη κυβερνητικού οργανισμού Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) και το ιρλανδικό στρατιωτικό πλοίο Λε Ρουαζέν.
Παράλληλα, το πλοίο Πελούζο της ιταλικής ακτοφυλακής συνεργάστηκε με τις αρχές της Μάλτας για τη διάσωση 229 μεταναστών και παρέχοντας υποστήριξη στο εμπορικό πλοίο Ταν Σι, κατά τις επιχειρήσεις διάσωσης άλλων 407 μεταναστών.























































