Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο αλλά αληθινό: 50.000 ζωντανοί νεκροί κυκλοφορούν στην Ινδία

Απίστευτο αλλά αληθινό: 50.000 ζωντανοί νεκροί κυκλοφορούν στην Ινδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Νέο Δελχί,

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας 35χρονος άνδρας στην Ινδία, ο Σαντός Μουράτ Σινγκχ, αγωνίζεται από το 2002 να αναγνωριστεί από το κράτος ως ζωντανός, διότι οι συγγενείς του πήγαν και τον δήλωσαν πεθαμένο στις Αρχές. Κι ενώ ο ίδιος υφίσταται και το διαδηλώνει, το ινδικό κράτος δεν φαίνεται να θέλει να τον… αναστήσει.

Ο Σαντός έχει πιάσει μια γωνιά στην πλατεία Τζαντάρ Μαντάρ, στην καρδιά του Δελχί, όπου κρατά ένα πλακάτ που γράφει “Είμαι ζωντανός”.

santosh

Σύμφωνα με τον Σαντός, που κάποτε εργαζόταν ως μάγειρας για τον ηθοποιό του Μπόλιγουντ, Νάνα Πατεκάρ, στη Μουνμπάι, “όλα ξεκίνησαν το 2002 όταν παντρεύτηκα ένα κορίτσι από κατώτερη κάστα από τη Μαχαράστρα. Οι συγγενείς, τα ξαδέλφια και τα αδέλφια μου εναντιώθηκαν στον γάμο. Θεώρησα ότι όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα θα έφτιαχναν, αλλά μετά από έξι μήνες πληροφορήθηκα ότι στο χωριό καταγωγής μου, τα ξαδέλφια μου, με τη σύμφωνη γνώμη κι άλλων μελών της κοινότητας, με κήρυξαν νεκρό, τέλεσαν κηδεία και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν και πιστοποιητικό θανάτου από τις Αρχές. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι όλο το δράμα εναντίωσης στον γάμο μου στήθηκε για να μου αρπάξουν μισό στρέμμα γης που μου ανήκε”.

Από τότε έχει φέρει τον κόσμο πάνω κάτω προσπαθώντας να ξαναπάρει πίσω τη ζωή του, στην κυριολεξία.

Αναζήτησε δικαιοσύνη στην Αστυνομία, στα δικαστήρια, μέχρι και από το κοινοβούλιο, μέχρι και στην προεδρία της Δημοκρατίας έφτασε αλλά άκρη δεν έβγαλε.

Ο Σαντός δεν είναι ο μόνος ζωντανός νεκρός της Ινδίας.

Συνολικά 50.000 άνθρωποι στη χώρα έχουν κηρυχθεί νεκροί δίχως να έχουν πεθάνει και οι περισσότερες περιπτώσεις είναι στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό κακό που συνέβη στον Σαντός. Η σύζυγός του, που στάθηκε αφορμή για όλη αυτή την περιπέτειά του, τον παράτησε για να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε για συμμαχία Ελλάδας-Αρμενίας-Ινδίας και Γαλλίας

Έφαγε 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες επειδή πίστευε ότι ο ψευδάργυρος βοηθάει στο μπόντι μπίλντινγκ

Η ρωσική ενέργεια είναι πολύ φθηνή ώστε να αντισταθούν ορισμένες χώρες

Ο Μητσοτάκης στην Ινδία την Τετάρτη – Γεραπετρίτης-Τζαϊσχανάκαρ: Ελλάδα-Ινδία συμμαχία από Μεσόγειο έως Ινδίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr