ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Οι Λίβυοι και θα εξαλείψουν το Ισλαμικό Κράτος από την πατρίδα τους”

“Οι Λίβυοι και θα εξαλείψουν το Ισλαμικό Κράτος από την πατρίδα τους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Λίβυοι θα αντμετωπίσουν και θα εξαλείψουν το Ισλαμικό Κράτος από την πατρίδα τους, δήλωσε ο πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας της χώρας Φαγέζ Σεράτζ.

Η χώρα «επωφελείται ήδη από τη διεθνή συνεργασία ενάντια στους τζιχαντιστές σε επίπεδο πληροφοριών», είπε ο πρωθυπουργός και εκτελών χρέη προέδρου της Λιβύης.

Η πορεία ενοποίησης των ένοπλων ομάδων οι οποίες δρουν στη χώρα, μεταξύ αυτών και των δυνάμεων του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ, προχωρεί, τόνισε ο κ. Σεράτζ, σημειώνοντας ωστόσο ότι όσοι δεν δεχθούν να υπαχθούν σε κεντρικό πολιτικό έλεγχο θα αποκλειστούν από τον νέο εθνικό στρατό της Λιβύης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»

Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή

Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα

Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια

Νετανιάχου: Οι IDF ελέγχουν το 60% της Γάζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr