ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παιδιά Στρατιώτες, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πλειονότητα των επιθέσεων αυτοκτονίας που πραγματοποιεί η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία Άνμπαρ του δυτικού Ιράκ ενάντια στις κυβερνητικές δυνάμεις εκτελούνται από έφηβους βομβιστές, αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.
“Οι περισσότερες επιθέσεις αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος στην Άνμπαρ πραγματοποιήθηκαν από Ιρακινούς εφήβους που στρατολογήθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση”, αναφέρει το Τμήμα επικαλούμενο στατιστικές της ιρακινής Ασφάλειας.
“Μεγάλος αριθμός [των βομβιστών] είναι συγγενείς μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος”, πρόσθεσε ο Αχμέντ Αλ Ραμπίγιε, μέλος του περιφερειακού συμβουλίου της Άνμπαρ.
Μιλώντας στο ARA News ο Ιρακινός ακτιβιστής Χαϊντάρ Αλ Αμέερ, δήλωσε: “Η στρατολόγηση εφήβων φανερώνει τις βαριές απώλειες που υφίσταται το Ισλαμικό Κράτος από τους βομβαρδισμούς του Διεθνούς Συνασπισμού και από τα ιρακινά στρατεύματα”.
“Η κυβέρνηση και οι ΜΚΟ έχουν ξεκινήσει ενημερωτική εκστρατεία μεταξύ των Ιρακινών οικογενειών που αφορά στην προστασία των παιδιών τους από τους πυρήνες του ISIS που τα στρατολογούν”, είπε ο ίδιος ακτιβιστής.























































