ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φαλούτζα,


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο σύμβουλος του κυβερνήτης της επαρχίας Άνμπαρ του Ιράκ για θέματα νομάδων, Σαφάν Αλ Ισάβι, δήλωσε ότι η αντιτρομοκρατική επιχείριση στη Φαλούτζα του Ιράκ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος κινείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά της και οι ιρακινές δυνάμεις απέχουν μόνο 400 μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Al Alam News, ο Ισάβι μιλώντας στο Al Sumaria News δήλωσε ότι το σχέδιο για την απελευθέρωση της Φαλούτζα από το Ισλαμικό Κράτος είναι του Χεϊντάρ Αλ Εμπντί, του αρχηγού των ιρακινών ενόπλων δυνάμεων.
Η επιχείριση θα είχε ολοκληρωθεί πιθανώς νωρίτερα εάν οι τζιχαντιστές δεν χρησιμοποιούσαν τον άμαχο πληθυσμό της πόλης ως ανθρώπινες ασπίδες.
Απέχοντας μόλις 400 μέτρα από το κέντρο σημαίνει ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι έτοιμο να καταρρεύσει μέσα στην πολιορκημένη πόλη.























































