Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Μαμά πάρε την αστυνομία – θα πεθάνω, έρχεται” (φωτο)

“Μαμά πάρε την αστυνομία – θα πεθάνω, έρχεται” (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυτά είναι τα σπαρακτικά τελευταία γραπτά μηνύματα που ένας νεαρός έστειλε στη μητέρα του την ώρα της εισβολής του ενόπλου στο γκέι μπαρ του Ορλάντο όπου σκότωσε 50 ανθρώπους.

Ο άνδρας εισέβαλε στο μπαρ και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 50 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 53 λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα Κυριακής τοπική ώρα. Τα μηνύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ενός θαμώνα που είχε κρυφτεί στις τουαλέτες του μαγαζιού για να γλιτώσει από τα πυρά. Η γυναίκα, με το όνομα Mina Justice, μητέρα του νεαρού θαμώνα, έδειξε σε τηλεοπτικό σταθμό τα μηνύματα που στάλθηκαν από το γιο της, Eddie Justice την ώρα που εκείνη βρισκόταν έξω από το μπαρ στα οποία έγραφε: «Μαμά σ’ αγαπώ. Στο κλαμπ πυροβολούν.» Ακολούθησε ένας μικρός διάλογος με την ίδια να τον ρωτάει σε ποιο μαγαζί είναι και εκείνος να της απαντάει λέγοντάς της να καλέσει την αστυνομία. Στη συνέχεια της έγραψε «Θα πεθάνω, έρχεται…».

Η μητέρα του νεαρού περιγράφει την κόλαση που ζούσε περιμένοντας έξω από από το κλαμπ για να μάθει νέα και να δει το γιο της ζωντανό ο οποίος είναι ανάμεσα στα 50 θύματα του οπλισμένου άνδρα. Περιγράφοντας επίσης μια τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το γιο της αναφέρει ότι θεωρεί ότι ήταν με πολλούς ομήρους καθώς άκουγε πολλούς ανθρώπους να φωνάζουν.

Ερωτώμενη την ώρα της ομηρείας πώς της ακούστηκε ο γιος της εκείνη απάντησε ότι ήταν πολύ φοβισμένος και σίγουρος ότι θα πεθάνει με την ίδια να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να τον βοηθήσει.

Εν τω μεταξύ στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του μακελάρη η οποία αναφέρει ότι επρόκειτο για ένα πολύ βίαιο άνδρα ο οποίος ήθελε να γίνει αστυνομικός και να δουλέψει ως σωφρονιστικός υπάλληλος ανηλίκων.

1383067_1280x720

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γάζα: Ένοπλοι έκλεψαν από τράπεζες εκατομμύρια ευρώ σε ισραηλινά σέκελ

Χανίγιε: Η Χαμάς εξετάζει την πρόταση εκεχειρίας με «θετικό πνεύμα»

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr