Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος σύμβουλος: Έχουμε ηγέτη τον Ερντογάν, δεν χρειάζεται άλλος

Τούρκος σύμβουλος: Έχουμε ηγέτη τον Ερντογάν, δεν χρειάζεται άλλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Nερό στο όνομα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πίνουν όλοι στην Τουρκία αφού σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο κορυφαίος σύμβουλος του «Σουλτάνου» σε θέματα οικονομίας.

Τι είπε ο Γιγίτ Μπουλούτ; Αφού έπλεξε το εγκώμιο του «Σουλτάνου» έκανε κυριολεκτικά τη δήλωση της χρονιάς: «Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κανέναν άλλον να ασχολείται με την πολιτική. Ο Ερντογάν ασκεί πολιτική και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Καθήκον μας είναι να στηρίξουμε τον ηγέτη αυτής της χώρας»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο ότι επιθυμεί να είναι ο απόλυτος άρχοντας στην χώρα του. Η τελευταία και πιο ξεκάθαρη απόδειξη των προθέσεων του Ερντογάν είναι η αιφνιδιαστική εκπαραθύρωση του τέως πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου και η αντικατάστασή του από τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, νέο έμπιστο του «Σουλτάνου».

Όμως, ο κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του Ερντογάν, πρώην τηλεπαρουσιαστής ειδήσεων Γιγίτ Μπουλούτ, έκανε την διαφορά και πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα με την συνέντευξή του την Τρίτη στο κρατικό κανάλι TRT Haber.
Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου υποστήριξε ότι με τον Ερντογάν στο τιμόνι της Τουρκίας δεν βλέπει τον λόγο να ασχολούνται με την πολιτική της χώρας και άλλα άτομα και μάλιστα, τόνισε ότι αυτό θα έπρεπε να ισχύει τόσο για την εσωτερική όσο και για την εξωτερική πολιτική στην γειτονική χώρα.

«Υπάρχει ήδη ένας ηγέτης σε αυτή την χώρα και αυτός εμπλέκεται με την πολιτική. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κανέναν άλλον να ασχολείται με την πολιτική. Αυτός (ο Ερντογάν) ασκεί πολιτική και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Καθήκον μας είναι να στηρίξουμε τον ηγέτη αυτής της χώρας», δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος του Τούρκου προέδρου.
Ο Γιγίτ Μπουλούτ υπήρξε παρουσιαστής ειδήσεων και αρχισυντάκτης στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι 24 TV και τον Ιούλιο του 2013 έγινε σύμβουλος του Ερντογάν, που εκείνη την περίοδο ήταν πρωθυπουργός. Όταν ο Ερντογάν μεταπήδησε στον προεδρικό θώκο της χώρας τον Αύγουστο του 2014 ο Μπουλούτ έγινε ο τοπ σύμβουλος του Ερντογάν για την Οικονομία.

Ο σύμβουλος του Ερντογάν, το 2013, όταν ξέσπασαν διαδηλώσεις σε όλη την χώρα είχε υποστηρίξει ότι απώτερος στόχος των διαδηλωτών ήταν σε συνεργασία με «ξένες δυνάμεις» να δολοφονήσουν τον Ερντογάν χρησιμοποιώντας «τηλεκίνηση» και άλλες μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr