ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Νουριέλ Ρουμπινί, Οικονομική Ύφεση,


















































Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ - Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας
Βενιζέλος για αναθεώρηση Συντάγματος: Η χώρα πρέπει πρώτα να καταστεί διακυβερνήσιμη
Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα
Κ. Καραμανλής: Νέα παρέμβαση για τα ελληνοτουρκικά και αιχμές για τη διαγραφή Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως σηματοδοτήσει την έναρξη της αποσύνθεσης είτε της ΕΕ, είτε του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτίμησε σήμερα Κυριακή ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.
Ωστόσο, μιλώντας στην πόλη Τιαντζίν της βόρειας Κίνας, σε μια εκδήλωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Ρουμπινί καθησύχασε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει μια νέα ύφεση ή οικονομική κρίση μετά την ψήφο υπέρ του Brexit.
Σημειώνεται ότι πριν από το δημοψήφισμα ο Ρουμπινί “ξόρκιζε” το Brexit και είχε προειδοποιήσει για για τις σοβαρές συνέπειες που θα έχει ένα ενδεχόμενο Brexit στην οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας.























































