ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός απέκλεισε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν, την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται υπό έντονη πίεση να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο Κάμερον μετά την παραίτηση του.
«Δεν είναι στη φύση μου να αφήνω πράγματα μισοτελειωμένα και πολέμησα για το δημοψήφισμα με ό,τι είχα και δεν είχα. Πίστεψα στην υπόθεση αυτή και πολέμησα σκληρά γι’ αυτήν», ανέφερε ο Όσμπορν σε άρθρο του στην εφημερίδα Times.
«Οπότε, είναι ξεκάθαρο πως παρότι δέχομαι πλήρως το αποτέλεσμα, δεν είμαι ο άνθρωπος ο οποίος θα προσφέρει την ενότητα που χρειάζεται το κόμμα μου αυτή τη στιγμή», εξήγησε.
Πριν ξεκινήσει η καμπάνια για το δημοψήφισμα, ο Όσμπορν θεωρείτο ότι προαλειφόταν για την θέση του πρωθυπουργού κάποτε στο μέλλον.
Σύμφωνα με τους Times, οι οποίοι δεν αποκάλυψαν τις πηγές τους, ο Όσμπορν σκέφτεται να υποστηρίξει τον πρώην δήμαρχο του Λονδίνου και ηγέτη του κινήματος Brexit Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος θεωρείται ότι ηγείται των υποψηφίων για την πρωθυπουργία – με αντάλλαγμα το υπουργείο Εξωτερικών.























































