ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η Βρετανία μπορεί να σηκώσει μερικές δεκάδες χιλιάδες μεταναστών τον χρόνο”

“Η Βρετανία μπορεί να σηκώσει μερικές δεκάδες χιλιάδες μεταναστών τον χρόνο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μερικές δεκάδες χιλιάδες μεταναστών τον χρόνο είναι ανεκτό επίπεδο για τη Μεγάλη Βρετανία, τόνισε η υπουργός Εσωτερικών, υποψήφια για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία Τερέζα Μέι.

Στη χώρα έχει αρχίσει συζήτηση για το περιεχόμενο της συμφωνίας αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πώς θα διαμορφωθεί το καθεστώς έλευσης μεταναστών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ε.Ε. έχει ξεκαθαρίσει ότι η πρόσβαση της Μ. Βρετανίας στην Κοινή Αγορά προϋποθέτει το Λονδίνο να επιτρέψει και την ελεύθερη κίνηση προσώπων.

Η κ. Μέι ήταν υποστηρήκτρια του Bremain, ωστόσο έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί ως πρωθυπουργός τη βούληση του βρετανικού λαού στο δημοψήφισμα και θα εργαστεί για το Brexit.

Έχει εκφράσει ωστόσο την άποψη ότι η ενεργοποίηση του άρθρου 50 της Συνθήκης Λισαβόνας, που θα εκκινήσει τη διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. πρέπει να γίνει μετά το πέρας του 2016.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΗΕ: 1,3 εκατομμύρια Σύροι επέστρεψαν στις εστίες τους το 2025

Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο – Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρενόχληση του Νίκου Δένδια από τους Τούρκους

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr