ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντόναλντ Τουσκ,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να επιτρέψει στη Βρετανία να επωφεληθεί από το Brexit, καθώς αυτό θα ενθάρρυνε άλλα κράτη-μέλη να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να διαλύσουν το μπλοκ, διαμήνυσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Ο Ντόναλντ Τουσκ τόνισε ότι στόχος των διαπραγματεύσεων δεν πρέπει να είναι η «τιμωρία» ή η «ταπείνωση» των Βρετανών «για αυτό που μας έκαναν». Ταυτόχρονα όμως, κατέστησε σαφές ότι εάν επιτραπεί στο Λονδίνο να κερδίσει από το Brexit, αυτό θα ήταν «θανατηφόρο για την Ε.Ε.».
«Δεν μπορούμε να τους απωθήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να ωφεληθούν από το Brexit», είπε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα Polityka.
Σημειώνεται πως η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει διαμηνύσει πως η βρετανική κυβέρνηση δεν θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει κατά βούληση τι θέλει να κρατήσει από την ενιαία αγορά.























































