ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φρανσουά Ολάντ,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφασή του να μην στείλει στρατεύματα στο έδαφος του Ιράκ για τη μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι θα παράσχει βαρέα όπλα στις ιρακινές δυνάμεις.
Η Γαλλία έχει δηλώσει πρόσφατα ότι θα εντείνει τις προσπάθειές της ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, μετά την επίθεση που δέχθηκε η Νίκαια από τρομοκράτη που φέρεται να είχε σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και ο οποίος σκοτώσε με φορτηγό 84 ανθρώπους την προηγούμενη εβδομάδα.























































